Επικοινωνία

Πρόσβαση στο ΕΚΤΕΠΝ:

Από Λεωφ. Μεσογείων (κατεύθυνση από Αθήνα):

Στα φανάρια του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στρίβουμε δεξιά στην οδό Κύπρου με κατεύθυνση Παπάγου. Στα 800 μέτρα (αφού περάσουμε μια μικρή κυκλική πλατεία και ακολούθως ένα περίπτερο) στρίβουμε στο φανάρι δεξιά στην οδό Ιωνίας. Μετά το Γυμνάσιο Παπάγου, τις εγκαταστάσεις των Προσκόπων και το Δημοτικό Σχολείο (απόσταση 150 μέτρα), στην πρώτη διασταύρωση στρίβουμε δεξιά στην οδό Σωρανού του Εφεσίου. Στα 30 μέτρα μπαίνουμε δεξιά στην πύλη του ΕΠΙΨΥ (υπάρχει πινακίδα «Πανεπιστήμιο Αθηνών – Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής») και κατηφορίζουμε αριστερά στο τελευταίο (στο τέλος του δρόμου) κτίριο του ΕΠΙΨΥ.

Με το Αττικό Μετρό: Στάση Κατεχάκη. Ανηφορίζουμε τη Λεωφ. Μεσογείων. Στα 300 μέτρα μπαίνουμε δεξιά στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» και κατευθυνόμαστε αριστερά του θυρωρείου. Στα 30 μέτρα στρίβουμε δεξιά και διασχίζουμε το χωμάτινο μονοπάτι στο δασύλλιο με κατεύθυνση το κυλικείο του Νοσοκομείου. Περνάμε εμπρός του κυλικείου και συνεχίζουμε ευθεία με κατεύθυνση αρχικά το Αμφιθέατρο του νοσοκομείου (το συναντάμε στα 30 μέτρα μετά το κυλικείο στο δεξί μας χέρι) και ακολούθως - αφού περάσουμε μια πύλη - το Γραφείο Κίνησης του νοσοκομείου. Συνεχίζουμε στην αριστερή πλευρά του Γραφείου Κίνησης σε χωμάτινο μονοπάτι. Μπροστά μας έχουμε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, ενώ το κτίριο του ΕΠΙΨΥ είναι στο αριστερό μας χέρι και η πρόσβαση σε αυτό γίνεται από χωμάτινο μονοπάτι αριστερά. Βρισκόμαστε στο πίσω μέρος του κεντρικού κτιρίου του ΕΠΙΨΥ. Μπαίνουμε στο 1ο μεγάλο κτίριο.

Από Αττική οδό: Από την Αττική οδό πηγαίνουμε στην Περιφερειακή Υμηττού (κατεύθυνση Περιφ. Λεωφ. Καρέα). Από την Περιφερειακή Υμηττού βγαίνουμε στην έξοδο Y2: Παπάγου. Στην έξοδο πηγαίνουμε δεξιά στην Αναστάσεως. Προχωρούμε περίπου 800 μέτρα. Στα δεύτερα φανάρια στρίβουμε αριστερά στη Λεωφόρο Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου. Προχωρούμε και σε μία διχάλα που συναντούμε στα 400 μέτρα περίπου στρίβουμε αριστερά στην Ιωνίας. Περνούμε το φανάρι (γωνία Ιωνίας με Λεωφ. Κύπρου). Μετά το Γυμνάσιο Παπάγου, τις εγκαταστάσεις των Προσκόπων και το Δημοτικό Σχολείο (200 μέτρα), στην πρώτη διασταύρωση στρίβουμε δεξιά στην οδό Σωρανού του Εφεσίου. Στα 30 μέτρα μπαίνουμε δεξιά στην πύλη του ΕΠΙΨΥ (υπάρχει πινακίδα«Πανεπιστήμιο Αθηνών – Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής») και κατηφορίζουμε αριστερά στο τελευταίο (στο τέλος του δρόμου) κτίριο του ΕΠΙΨΥ.